Educatie

Bewustzijn in de klas
Tijdens mijn werk in het voortgezet onderwijs kwam ik er achter dat het begeleiden van kinderen en jongeren bij hun groei en ontwikkeling één van mijn grootse passies is. Ieder kind is uniek en iedereen heeft een eigen weg te bewandelen. Tijdens de lessen en workshops ga ik uit van het kind en zijn ontwikkeling en bewustwording als centraal uitgangspunt.

Lees meer…

Cursussen en workshops
Vanuit mijn praktijk verzorg ik cursussen en workshops op het gebied van creatieve en spirituele ontwikkeling. Deze vinden plaats in de praktijk of op locatie. De trainingen, cursussen en workshops zijn geschikt voor kleine groepen en individueel.

  • In de cursus creatief helen werpen we een nieuw licht op het innerlijk welzijn en het zelfhelend vermogen van ieder mens.
  • De workshop hoog-sensitiviteit slaat een brug tussen onze gevoeligheid en onze spirituele ontwikkeling.
  • Tijdens de cursus de informatiestroom kijken we naar de inspiratie en informatiebron van o.a. kunstenaars, leraren, paragnosten en gewoon van onszelf.

Lees meer…

Beeldende expressie
Pubers zijn op zoek naar hun eigen identiteit. Ze groeien en ontwikkelen zich tot jonge volwassen die zelfstandig deel gaan nemen aan onze maatschappij. Als docent vind ik het heerlijk om ze bij te staan in hun proces. Tijdens de lessen beeldende expressie wordt, met diverse creatieve middelen, dit proces verbeeld en wordt expressie geven aan hun gevoelens en gedachtes. Wat zijn hun wensen en dromen? Hoe zien zij zichzelf en de wereld om zich heen?

Lees meer…