Cursussen en workshops

Creatief helen
Vanuit mijn werk als docent en creatief energie coach probeer ik een nieuw licht te werpen op het innerlijk welzijn. De mens heeft het vermogen om zichzelf te helen doormiddel van creativiteit. Door op deze wijze de reis naar binnen te maken kan men een nieuwe wending nemen in het persoonlijk proces en de innerlijke kennis aanboren. Door emoties, gevoelens en vraagstukken op een creatieve manier te uiten en te verbeelden activeert men het zelf-herstellen vermogen van het lichaam. Waardoor meer balans en bewustzijn ontstaat.

• Cursus intuitief schilderen
• Cursus kleuren en emotie
• Cursus schilderend helen
• Cursus levensdoel

Hoog-sensitiviteit
Vanuit mijn werk als energetisch therapeut geef ik workshops op het gebied van bewustwording, spirituele ontwikkeling en HSP hoog-sensitiviteit. In een wereld waar op het moment veel dingen op zijn kop staan door de verschuiving van de energie kan het als hoog-sensitief soms zwaar zijn. Om hoog-sensitiviteit te begrijpen en om daar beter mee om te leren gaan is bewustwording van jezelf en je omgeving erg belangrijk. Inzicht in het spirituele doel hiervan geeft rust en begrip van de eigen vermogens en gave.

De informatiestroom
Waar komt onze informatie vandaan? Waarmee communiceert de kunstenaar als hij spreekt over inspiratie of verbonden zijn? Waar blijft mijn ziel als ik klaar ben met dit leven? Met wie communiceert een medium? Wat is de Akasha nu precies? Hoe werkt verbinden tussen mensen? Dit zijn enkele van de vragen die aan bod komen tijdens de informatiestroom lessen.

Informatie
De kosten voor een cursus of workshop, zijn afhankelijk van de grootte van de groep, materiaalkosten, duur en eventuele locatiekosten.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Neem gerust even contact met mij op.

SONY DSC